Cultureel Straatfestival Delden 2020 gaat niet door

Beste mensen, we kunnen er kort over zijn. We hebben als bestuur van het Cultureel Straatfestival Delden besloten het festival dit jaar op 20 september 2020 niet door te laten gaan.

Vooralsnog heeft het kabinet besloten dat alle vergunningplichtige evenementen tot 1 september niet plaats mogen vinden, na 1 september is nog geen duidelijkheid over. Wel is duidelijk dat we voorlopig aan de ‘1,5 meter-samenleving’ vastzitten. We hebben als bestuur besloten dat we geen passend en verantwoord festival kunnen organiseren, rekening houdend met 1,5 meter afstand tussen onze bezoekers, artiesten en standhouders. Wij kunnen deze afstand niet garanderen en handhaven omdat hier kortweg de ruimte, de mankracht en middelen niet voor zijn. Het Cultureel Straatfestival Delden 2020 wordt dus afgelast.

We hopen u de derde zondag van september in 2021 weer te mogen begroeten op ons Straatfestival. Op zondag 19 september 2021 is de 25e editie van het Cultureel Straatfestival Delden gepland, een lustrum dus! Hopelijk kunnen we dan (extra) groots uitpakken en een gezellig en verrassend festival organiseren. Tot dan!

Hartelijke groeten van het Bestuur

Marjolein Pigge

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.