Dit jaar wel Straatfestival in september

Vorig jaar in juni hebben wij als bestuur van het Cultureel Straatfestival Delden moeten besluiten om in 2020 geen Straatfestival te organiseren vanwege corona. Ook dit jaar houdt het ons nog steeds bezig. Maar … het licht staat nu op groen! We gaan ervan uit dat we dit jaar in september wél onze 25e editie van het Straatfestival kunnen gaan vieren.

Het Cultureel Straatfestival Delden wil het publiek op de derde zondag van september laten nazomeren met muziek, zang, boeken- en kunstmarkt, en uiteraard straattheater! Het Straatfestival in Delden is voor alle leeftijden en het hele gezin, waarbij een mix aan optredens wordt gepresenteerd. Elk jaar zorgen we voor een gevarieerd programma met verschillende podia, locaties en soort optredens, om bezoekers een hele leuke zondagmiddag te bezorgen. Dit jaar dus (gelukkig) weer!

Muziek en theater, horen en zien (en gezien worden), eten en drinken op de lokale terrassen, en nog veel meer… En dat in één van de leukste centra van Twente! Het Cultureel Straatfestival Delden is gastvrij en open. Het Straatfestival is vrij toegankelijk en iedereen is welkom om samen te kijken naar, en te genieten van, inspirerende acts en voorstellingen. Jong en oud, professionals en amateurs krijgen een kans zich te laten zien en horen en bezoekers te amuseren. En wie weet vind je dan ook nog nét dat boek, waar je al zo lang naar op zoek was. Of vind je nét het juiste kunstwerk voor boven de bank.

Omdat we voor de 25e editie, een lustrum, staan krijgt de komende editie het thema “Het beste van ……” mee. We beloven dat enkele toppers uit het Straatfestival-verleden weer terug gaan komen.
In het kader van het 25-jarig bestaan van het Straatfestival vragen we jullie om herinneringen aan het Straatfestival, in de vorm van verhalen, ontmoetingen en/of foto’s en video’s met ons te delen. Voor het leukste verhaal of beeld hebben we een leuke verrassing in petto.

Verhalen, foto’s en video’s mogen gedeeld worden via Facebook en Instagram (gebruik #straatfestivaldelden25) of per mail info@straatfestivaldelden.nl.
We hopen jullie weer te zien op zondag 19 september a.s. van 12.00 uur tot en met 17.00 uur in het centrum van Delden.

Marjolein Pigge