Het programma begint zich te vullen …

Het programma voor het komende Straatfestival begint aardig vorm te krijgen. Een groot aantal lokale (/regionale) optredens en terugkomende acts staan weer op het programma. Zo zijn de dames van Poeder & Plusj uit Hengelo weer van de partij, dit keer met hun straattheateract “Zinnestreel”. Andere professionele straattheateracts die in ieder geval acte de presence komen geven zijn Circus Klomp en Pizza Pronto, verdere invulling van het programma volgt snel!

Jaarlijks terugkomende acts zijn de muziekoptredens van POPsCOOL, Amicitia, Armonia, Big Band Hengelo, dit jaar aangevuld met Jazz it up. Ook onze oosterburen van Bass und Bässer zijn weer van de partij. Dans wordt verzorgt door de dansscholen Inmotion en Let’s Move, beide uit Delden.

Onze plaatselijke toneelvereniging de Kwekweschudders spelen tijdens het Cultureel Straatfestival Delden 2019 de gedwongen verhuizing van camping Kwekping (foto).

We hebben inmiddels ook weer een aantal sponsoren weten te strikken die het Straatfestival mede mogelijk maken, maar we zijn nog niet klaar! De sponsoren krijgen allemaal een plekje op onze website.

Hou ons in de gaten op Facebook (https://www.facebook.com/straatfestivaldelden/) en op deze website voor verdere updates!

 

Marjolein Pigge

Er is 1 “Het programma begint zich te vullen …” reactie

  1. Julie Dinesen Beantwoorden

    Op 30 maart hebben de winnende fotografen van de expositie in het Zoutmuseum de toezegging gekregen om half juni een bezoek te kunnen brengen aan kasteel Twickel. De winnaars, niet alleen uit Delden en omgeving, maar ook uit Breda en het Zeeuwse Krabbendijke, verzamelden zich op 15 juni in het Zoutmuseum. Namens het Zoutmuseum verwelkomde Ad Valk de winnaars voor dit dagje Delden. O.l.v. de voorzitter van de fotoclub De Hof, Hans Extercatte, wandelde het gezelschap na de koffie en de krentenweg Op zaterdag 22 juni hield de Vrienden van Twickel, exclusief voor haar leden, een excursie naar het Breeriet, dat niet vrij toegankelijk is. De leden werden rondgeleid door Jan Holtslag, oud jachtopziener en medewerker bosbeheer van Twickel. “We bezochten het prachtige natuurreservaat in twee groepen van twintig personen. Een ’s morgen en een ’s middags. De grootte van de groep was beperkt om de rust in het gebied de handhaven. Het was prachtig weer en we hebben genoten van de ongerepte nat

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.