Het programma begint zich te vullen …

Het programma voor het komende Straatfestival begint aardig vorm te krijgen. Een groot aantal lokale (/regionale) optredens en terugkomende acts staan weer op het programma. Zo zijn de dames van Poeder & Plusj uit Hengelo weer van de partij, dit keer met hun straattheateract “Zinnestreel”. Andere professionele straattheateracts die in ieder geval acte de presence komen geven zijn Circus Klomp en Pizza Pronto, verdere invulling van het programma volgt snel!

Jaarlijks terugkomende acts zijn de muziekoptredens van POPsCOOL, Amicitia, Armonia, Big Band Hengelo, dit jaar aangevuld met Jazz it up. Ook onze oosterburen van Bass und Bässer zijn weer van de partij. Dans wordt verzorgt door de dansscholen Inmotion en Let’s Move, beide uit Delden.

Onze plaatselijke toneelvereniging de Kwekweschudders spelen tijdens het Cultureel Straatfestival Delden 2019 de gedwongen verhuizing van camping Kwekping (foto).

We hebben inmiddels ook weer een aantal sponsoren weten te strikken die het Straatfestival mede mogelijk maken, maar we zijn nog niet klaar! De sponsoren krijgen allemaal een plekje op onze website.

Hou ons in de gaten op Facebook (https://www.facebook.com/straatfestivaldelden/) en op deze website voor verdere updates!

 

Marjolein Pigge

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.