Vocaal vrouwenensemble Ladies Only

Wij zijn blij 18 september te mogen verwelkomen: Vocaal vrouwenensemble Ladies Only

Vocaal vrouwenensemble Ladies Only is een ambitieus klassiek koor met leden uit verschillende plaatsen in Twente en de Achterhoek. Onder leiding van dirigent Mirjam Spoelman wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit, met veel aandacht voor stemvorming en koorklank. Het repertoire omvat muziek uit verschillende periodes, van barok tot heden. Normaal gesproken worden jaarlijks meerdere concerten gegeven. Op 15 mei jl. heeft het koor een concert gegeven in de barokkerk in Zwillbrock (Duitsland).

Mirjam Spoelman geeft, naast Ladies Only, leiding aan meerdere koren in Twente. Ook is zij dirigent van het kinderkoor van de Nederlandse Reisopera.

Ter impressie, bezoekt u ook eens de website www.vrouwenkoor-ladiesonly.nl. Vind hier onder andere de agenda, informatie over het koor en een te beluisteren greep uit het repertoire. Daarnaast heeft Ladies Only door vertrek van enkele leden momenteel plaats voor sopranen en mezzo’s. Bij interesse kunt u zich melden via de website.

Dit koor is een van de koren die op ons festival optreed in de Oude Blasius. Let op het komende programma voor het juiste tijdstip.

Kees Hof